Jste zde: Domů  /  Informujeme  /  Články  /  Prožíváme dobu koronavirovou. Krizové období.

Prožíváme dobu koronavirovou. Krizové období.

A co přijde pak? Jaká bude doba post-koronavirová?
Už aby tady byla, že? Všechno bude zase v klidu, všechno se vrátí do starých kolejí.
Nevrátí.
Už nikdy.

 

Koronavir či jeho mutace tady bude s námi a pořád bude hrozit. Nám nezbyde než změnit své algoritmy tak, abychom nejen přežili ale byli efektivní. A co se změní?
  • Třeba pracovní návyky. Už teď můžeme vidět spoustu lidí, jak pracují doma, na "home-office" a ejhle, ono to tak nějak jde! A řada věcí dokonce i lépe.
  • Učíme se efektivněji využívat komunikační prostředky: Jak optimálně využívat "Call Conference", jak zpracovávat mailové zprávy a zadávané úkoly, jak si předávat informace, abych kolegy nemusel (zase) obvolávat ... a oni mne.
  • Studujeme na dálku (doma) ať již připojením do virtuální učebny s lektorem nebo pasivní formou - sledováním předtočeného webináře.
  • Někteří manažeři s překvapením zjistili, že lidé dokáží pracovat i bez jejich neustálého dohledu!
  • A taky snad zjistili i to, že má smysl zabývat se ohroženími svého byznysu, zamyslet se nad tím, co pro ně znamená a jak jej ochránit. Prostě krásně, skoro česky, zabývat se Business Continuity Managementem nebo alespoň kontextem organizace (jak to uvažuje ISO 9001).
Apropos: Řídíte-li firmu certifikovanou podle této normy, měli jste plán havarijní komunikace a pravidla pro výskyt epidemie před koronavirovou infekcí?
:)

 

Informujeme

30.7.

Řídíte své procesy?

Co je pro Vás proces? Jak jej řídíte? Co je pro řízení procesů významné?

Více »
22.5.

Implementace systému managementu kvality podle ČSN EN ISO 9001 (QMS)

Ministerstvo dopravy, které schvaluje technickou způsobilost přestaveb nebo nástaveb, uvádí ve svém rozhodnutí požadavek na certifikaci systému řízení jakosti. Certifikaci lze ale úspěšně absolvovat jen pokud je tento systém ve shodě s normou ISO 9001.
Můžeme vaši firmu na certifikaci připravit - rychle a efektivně.

Více »

Nejbližší akce

V současné době nejsou naplánovány žádné akce.

Zobrazit všechny akce »